10 јули 2019

Покана до медиуми

 

Утре, 11–ти јули (четврток) 2019 година во 8.45 часот, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе го посети Центарот за обука во Идризово, каде во тек е селекцијата на кандидатите пријавени за полициски службеници. Ги покануваме заинтересираните медиуми до 8.30 часот да бидат во Центарот за обука во Идризово.