08 јули 2019

Покана до медиуми

  

Утре, 9 –ти јули (вторник) 2019 година во 13.00 часот министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во кругот на фабриката ,, Еуроникел Индустри ДОО,, (поранешно ФЕНИ) во Кавадарци, ќе присуствува на јавното уништување на запленети наркотични дроги и оружје. Уништувањето ќе се изврши во организација на Министерството за внатрешни работи, Агенцијата за управување со одземен имот и Државната комисија за уништување на наркотични дроги. Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.