11 јуни 2019

Покана до медиуми

 На 12 и 13 јуни во хотелот „Хилтон“во Скопје во организација на Британското Министерство за надворешни работи и работи на Комонвелтот ќе се одржи вториот состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес. Предвидено е на утрешното отварање на состанокот во 09:30 часот, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски да има поздравно обраќање. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.