10 јуни 2019

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и премиерот на Чешката република Андреј Бабиш утре (вторник 11.06.2019) во 16:30 часот  ќе го посетат транзитниот центар Винојуг и ќе имаат средба со чешките полициски службеници кои и помагаат на нашата полиција на јужната граница. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.