07 јуни 2019

Известување

 Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека е нормализиран сообраќајот за патнички возила на граничниот премин Ново Село-Златарево, кој беше во прекин поради пожар што избувна на бугарска страна, на самиот граничен премин,  околу 16 часот (денеска 6.6.2019). Товарни возила се уште не се пропуштаат.