06 јуни 2019

Покана до медиуми

 

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре (петок, 7.6.2019) во 10 часот ќе учествува на Петтата сесија на Работната група IV – Правда, слобода и безбедност (Поглавје 24) на тема „Следејќи го патот на парите: Зајакнување на механизмите за финансиски истраги“ во организација на Националната конвенција за Европската унија во Република Северна Македонија што ќе се одржи во Универзитетот на југоисточна Европа во Тетово. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.