14 мај 2019

Покана до медиуми

 

Министерот за внатрешни работи  Оливер Спасовски утре, 15.05 (среда)  во 11.00 часот ќе го посети реконструираниот објект на СВР Битола каде што ќе оствари работна средба со раководството, а потоа во рамки на посетата се планирани и средби со градоначалничката на Битола,  Наташа Петровска како и со претставници на локалниот совет и советот за превенција, по што ќе следуваат изјави за медиумите пред општина Битола во 13.00 часот .

 

Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.