13 мај 2019

Покана до медиуми

 Министерот за внатрешни работи  Оливер Спасовски утре, 14.05(вторник) во 12.30 часот во хотел Метропол во Охрид ќе го отвори  72-от состанок на Управната група на Меѓународниот Центар за развој на миграциска политика. Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.