12 мај 2019

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре, (понеделник) 13.05.2019 година  во 10 часот во Центарот за обука на Министерството за внатрешни работи во Идризово ќе присуствува на официјалното отпочнување на Твининг проектот „Усогласување на националните системи со ЕУ и Шенгенските барања за гранично управување„. Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.