08 мај 2019

Известување

 Почитувани, портпаролот на МВР Тони Ангеловски во периодот до 24.05.2019 нема да биде достапен за новинарски прашања поради користење на годишен одмор. За одговори на новинарски прашања на раполагање се Наталија Спирова 071230892 и Ивица Илиевски 070325889.