06 мај 2019

Покана до медиуми

 Утре (07.05.2019), во 13.45 часот во Mинистерството за внатрешни работи ќе се одржи свеченост по повод “7-ми Мај“ денот на македонската полиција. 

Медиумските екипи заинтересирани за проследување на овој настан потребно е да пристигнат во МВР во 13.30 часот.