11 април 2019

Покана до медиуми

Утре 12.04.2019 година (петок) во 13 часот во Центарот за обука во Идризово, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски заедно со шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс Која ќе присуствуваат на промоција на апликација за паметни телефони ,,Улогата на полицијата за време на избори“ . Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.