06 април 2019

Изменет сообраќаен режим

 

На 07.04.2019 (недела) во периодот од 10,00 до 17,00 часот, поради снимање на филм од страна на Скопје филм студио, Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по бул.„Видое Смилевски Бато“ во Скопје, при што сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.За време на снимање на филмот ќе се користат и специјални ефекти.