04 април 2019

Покана за медиуми

 Утре (5.4.2019), со почеток во 10 часот министерот Оливер Спасовски во Конференциската сала во Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија ќе  присуствува на дипломатски брифинг за активностите на Регионалната иницијатива за азил, бегалци и миграција – МАРРИ. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.