03 април 2019

ПОКАНА ЗА МЕДИУМИ

 Денеска (3.4.2019) во 13 часот зграда 1, сала 1 во Министерството за внатрешни работи портпаролот на МВР Тони Ангеловски ќе даде изјава за медиумите.