02 април 2019

Пронајдена 18-годишната девојка која беше пријавена дека се оддалечила од домот

На 02.04.2019 пронајдена е и предадена на семејството И.А. (18) од Скопје, за која на 01.04.2019 во Полициската станица Карпош од страна на мајката Ф.А.(44) беше пријавено дека се оддалечила од домот.