04 април 2019

Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит

Комората на РМ за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на 12.04.2019 година, со почеток во 16.00 ч.