26 март 2019

Министерот Спасовски во работна посета на Романија

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска престојува во работна посета во Букурешт, Романија  каде во текот на денов ќе оствари официјални средби со министерката за внатрешни работи на Романија Кармен Дан како и со  генералната директорка на СЕЛЕК  Снежана Малеева