12 март 2019

Покана до медиуми

 Утре (13.03.2019) во 13 часот во касарната Илинден во Скопје Единицата за специјални задачи ќе одбележи 38 години од формирањето. Заинтересираните новинари што сакаат да го проследат настанот да бидат во касарната најдоцна до 12.40 часот.