11 март 2019

Покана до медиуми

Утре (12.03.2019) во 10.30 часот во Министерството за внатрешни работи заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за европски прашања, Бујар Османи ќе присуствуваат на промовирањето на извештајот за работата на Националниот координативен центар за сузбивање на организиран и сериозен криминал.