31 јануари 2019

Покана до медиуми


Утре  01.02.2019 (петок) во 11 часот во Центарот за обука во Идризово министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, амбасадорот на Република Франција Н.Е. Кристијан Тимоние и директорот на Дирекцијата за заштита  и спасување Аднан Џафероски ќе присуствуваат на завршната обука и доделувањето сертификати за учесниците на обуката на тема „Идентификување на потеклото на пожар -несреќен случај или кривично дел“.Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.