29 јануари 2019

Покана до медиуми

 
Утре  30.01.2019  (среда)  во 11 часот во гимназијата ,, Јосип Броз Тито” во Скопје , министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ќе присуствува на промовирањето на проектот „Паркирај совесно“. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.