10 јануари 2019

Покана до медиуми

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре (петок 11.01.2019) во 10:30 часот пред Полициската станица во Радовиш ќе присуствува на откривањето на спомен обележје во чест на загинатите полициски службеници. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.