01 јануари 2019

Среќна нова 2019 година

 
Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во свое и во име на министерството им ја честита новата 2019-та година на сите граѓани на Република Македонија, со желби за добро здравје, среќа и успех.   
На сите вработени во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија министерот Спасовски им ја честита Новата година пожелувајќи им здравје, среќа и успех како на приватен така и на професионален план.