31 декември 2018

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре (вторник 1.1.2019) во 12 часот ќе ја посети полициската станица на граничниот премин Богородица. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.