02 јануари 2019

Kомората на РМ за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит

Kомората на РМ за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 10.01.2019 година, со почеток во 16.00 ч.