06 декември 2018

Известување

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи  на магистралниот пат Скопје - Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ - Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12 (четврток) во времето  од 09:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот и на ден 08.12.(петок) во времето од 07:00 до 17:00 часот.