08 ноември 2018

Покана до медиуми

 
Утре, петок (9.11) во 10.00 часот министерот Оливер Спасовски ќе го посети Центарот за обука во Идризово, каде е во тек обуката на кандидатите за полициски службеници. 
Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.