07 ноември 2018

Покана 07.11.2018

 Министрите за економија и за внатрешни работи, Крешник Бектеши и Оливер Спасовски, на 08.11.2018 (четврток) во 14 часот, спроти Министерство за правда ќе одржат куса средба со здруженијата на такси превозници и ќе ги претстават новитетите од Предлогот за изменување и дополнување на Законот за возила. Ве покануваме да го проследите настанот.