09 октомври 2018

Покана до медиуми

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре, среда (10.10) во 12.00 часот ќе го посети Полициското одделение ,,Галате,, гостиварско по што е планирана изјава за медиумите. Ги покануваме медиумитe да го проследат настанот.