12 септември 2018

Известување до медиуми

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски утре и во петок (13 и 14.09) ќе учествува на Министерската конференција за безбедност и миграција -промовирање партнерство и отпорност во Виена, Австрија  каде  во рамки на пленарните сесии ќе има и свое обраќање.