06 август 2018

Известување 06.08.2018

 Портпаролот на МВР Тони Ангеловски во периодот до 22 август нема да биде достапен за одговори на новинарски прашања, но на располагање ви се останатите вработени во Одделот за односи со јавност на МВР: Наталија Спирова 071230892,Ивица Илиевски 070325889 и Лиза Бендевска 072228662