06 март 2018

Покана до медиуми

 Утре 07.03.2018 (среда) министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во 14.00 часот ќе ја посети полициската станица во Кавадарци. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.