02 март 2018

Покана до медиуми

 Утре 03.03.2018 (сабота) со почеток во 12.00 часот во Центарот за обука во Идризово ќе се одржи свечена промоција на нови полициски службеници. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.