09 февруари 2018

Известување 09.02.2018

 За престојниот викенд 10-11.02.2018 дежурни лица за контакт со медиуми ќе бидат: 


Ивица Илиевски

070 325889


Тони Ангеловски

070 274499 

 

Тони Димитриевски

070 276489