28 декември 2017

Покана до медиуми

Утре (29.12) во Министерството за внатрешни работи во 12,00 часот во зграда бр.1 сала за состаноци ќе биде потпишан меморандум со Здружението на новинари на Македонија. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.