07 декември 2017

Покана до медиуми

Утре 08.12.2017 (петок) со почеток од 09. 00 часот во хотел Холидеј Ин, Министерот за внатрешни работи г. Оливер Спасовски, со свое воведно обраќање ќе учествува на конференцијата на тема ,,Пристап до правда за ЛГБТ заедниците“. 
Ги покануваме медиумите да присуствуваат на настанот.