05 декември 2017

Соопштение 05.12.2017

Денеска во Скопје почина проф.д-р Томислав Чокревски, универзитетски професор и поранешен министер за внатрешни работи во периодот од почетокот на 1996 до крајот на 1998 година. Утре (06.12.) со почеток во 13 часот во Домот на АРМ (сала бр.4) ќе се одржи комеморативна седница.