03 април 2024

Покана до медиуми

Утре (03.04.2024) дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев, ќе оствари работна посета на Велес и Чашка, каде што ќе оствари средби со раководствата на СВР Велес и Полициско одделение Чашка.

Изјава за медиуми е предвидена во 11:30 часот, пред објектот на СВР Велес. Ги покануваме заинтересираните медиуми.