03 април 2024

Покана до медиуми

Утре (04.04.2024) министерот за внатрешни работи Панче Тошковски ќе оствари работна посета на ОВР Прилеп и организациските единици во состав на одделението.

Изјава за медиуми е планирана во 13.45 часот пред Одделението за внатрешни работи Прилеп.

Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.