03 април 2024

Покана до медиуми

Денеска (03.04.2024) во Министерството за надворешни работи, министерот за внатрешни работи Панче Тошковски ќе учествува на министерскиот состанок „Трендови и предизвици во регионалната безбедносна соработка во регионот на ЈИЕ низ призмата на организираниот криминал со акцент на криумчарењето мигранти и трговијата со луѓе и нејзино натамошно унапредување“.

Предвидени се изјави за медиумите од министерот Тошковски и молдавскиот министер Ефрос во 13.45 часот во Министерството за надворешни работи.

Ги покануваме медиумите да го проследат настанот.