03 април 2024

Комората за приватно обезбедување организира полагање на стручен испит

 Комората на РСМ за приватно обезбедување организира:

  • Полагање на стручен испит за ФИЗИЧКО обезбедување, кое ќе се одржи на: 11.04.2024 со почеток во 16.00 ч.