Вести

20 ноември 2023

Посебен режим на сообраќај во вторник и среда (21 и 22.11.2023) во Скопје

Министерството за внатрешни работи ги известува граѓаните на Скопје дека на 21 и 22 ноември 2023 (вторник и среда) поради пристигнувањето на поголем број на странски делегации, Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото градско подрачје. За таа цел Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците.