30 март 2023

Превентивна активност на Регионален центар за гранични работи Исток и Одделение за внатрешни работи Делчево

Полициски службеници од Регионален центар за гранични работи Исток и од Одделението за внатрешни работи Делчево денеска (30.03.2023) во Средното општинско училиште „Методи Митевски Брицо“ -Делчево, реализираа едукативна работилница на тема „Злоупотреба на социјалните мрежи и сајбернасилство “

На работилницата присутните ученици од прва и втора година од училиштето беа запознаени со видовите злоупотреби на социјалните мрежи и начините како од нив да се заштитат.