17 март 2023

Покана до медиуми

Почитувани,
Портпаролот на МВР Тони Ангеловски денеска 17.03.2023 (петок) во 13:30 часот во сала бр.1 во зграда бр.1 во МВР ќе даде изјава за медиумите. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.