12 јануари 2023

Биди подготвен за безбедно патување во зима“ - превентивно-едукативна кампања на подрачјето на Берово

Денеска (12.01.2023) во периодот од 11.00 до 14.00 часот на подрачјето на Берово е спроведена превентивно-едукативна кампања под мотото „Биди подготвен за безбедно патување во зима“.
Преку споделување на едукативен материјал и со корисни совети на возачите им беше укажано за обврската за носење на зимска опрема во возилата со доаѓањето на зимската сезона, како и за потребата од почитување на поставената вертикална и хоризонтална сообраќајна сигнализација.