01 декември 2022

Покана до медиуми

Утре, петок 02.12.2022 година во 12.00 часот часот министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски во рамки на планираните серија посети по Секторите за внатрешни работи и Регионалните центри низ државата со цел согледување на сработеното, ќе го посети Секторот за внатрешни работи Скопје во Скопје, по што ќе следуваат изјави за медиумите. Ги покануваме заинтересираните медиуми да го проследат настанот.