27 август 2022

Превентивни активности на СВР Битола-Полициска станица Ресен

 

На 26.08.2022 од 20.00 до 22.00 во с. Крани се одржа средба на која учествуваа претставници од ОВР Ресен, Национални шуми Ресен, ТППЕ , ПС за ГН Маркова нога и претставници од месна заедница с. Крани, на која беа презентирани превентивните активности и кампањи на МВР насочени кон заштита на шумите, заштита од кражби во домовите, славење без употреба на оружје...

Превентивните активности на СВР Битола продолжуваат и во наредниот период.