22 јули 2022

Превентивна активност на СВР Штип - „Заштити го својот дом“


На 22.07.2022 година во периодот од 08.00-11.00 часот на Градскиот пазар во Штип, од страна на полициски службеници од ПС-ОН Штип спроведена е превентивна активност со делење на летоци на граѓаните со цел превенирање и спречување на кражби и тешки кражби со посебен акцент и мото ,,Заштити го твојот дом".