16 јули 2022

Превентивна акција на СВР Штип "Носи кацига, вози безбедно"


Денеска 16.07.2022 од страна на Остекот за превенција во соработка со РСБСП во Штип беше спроведена превентивна активност ,,Носи кацига, вози безбедно " при што на учесниците во сообраќајот како мотоциклисти, велосипедисти и возачи на електрични тротинети им беа поделени летоци, маички и други материјали со едукативна содржина со цел подигање на сообраќајната култура.